PROIECTE SPECIALE

singleEşti singur/ă, aventuros/a, sexy şi distractiv/ă? Atunci hai cu noi sa colindăm Romania, am pornit evenimentele de grup destinate tocmai nouă, celor care suntem singuri.  Unii dintre noi sunt recent divorţaţi sau proaspăt ieşiţi dintr-o relaţie, unii am ales să avem o viaţă fabuloasă fără a fi într-o relaţie iar alţii suntem încă în căutarea jumătăţii potrivite.

 Pentru a călători şi a vedea Romania nu trebuie neapărat să ai partener, poţi să o faci alături de cei care sunt doar în căutarea de noi prieteni şi aventură. Cu pasiuni comune, precum călătoriile, fotografia, drumeţiile sau sporturile de outdoor, am decis să organizăm excursii de o zi destinate celor care sunt single.

Toată lumea se va distra – aceasta este o regulă simplă pe care o păstram mereu. Excursiile sunt o ocazie de a te bucura de timpul tău liber, de libertate şi mişcare. Chiar dacă tu şi prietenii tăi sunteţi burlaci convinşi, o escapadă spre natură şi obiectivele turistice rămâne o mare oportunitate de a cunoaşte oameni cu aceleaşi pasiuni ca voi şi o modalitate de a nu te plictisi la sfârşit de săptămână.