EXCURSII

Călătoreşte  singur, bucură-te de pasiunile tale

Cum ar fi să iei prânzul sus la Bâlea, pe malul lacului chiar acum? Să uiţi de aglomeraţia sufocantă a Bucureştiului? Să ignori statusurile de Facebook?  Să-ţi alungi din minte miile de lucruri ce trebuie rezolvate peste weekend?

Cum în timpul săptămânii lucrăm ca nebunii prinşi în lumea virtuală a internetului, la sfârşit de săptămână suntem parcă avizi după ore de relaxare, voie bună, distracţie. Ce te faci însă când prietenii buni devin absenţi motivat, căci îşi scot copii în parcuri şi ajung la vizitele de duminică în familie? Când iubitul sau iubita este absent nemotivat…Când în Bucureşti, pe timp de zi în weekend nu există mai nimic interesant de făcut?

Ce părere ai atunci de o zi sau mai multe zile la munte, în care să râzi şi să petreci în aer liber? Uite aşa, chiar şi fără un partener sau prieteni, să pleci într-o duminică dimineaţă pentru a te distra. Pentru toţi cei care sunteţi singuri, pentru toţi cei care sunteţi pasionaţi de călătorii şi fotografie, pornim workshopurile – travel & fotography. Tu faci prezenţa, noi de ocupăm de restul. Avem în program excursii la cele mai îndrăgite obiective turistice din România, sesiuni de fotografie, surprize, echitaţie, lecţii de olărit şi jocuri de teambuilding pentru aţi face noi prieteni alături de care să petreci duminica.