Dacă te întrebi cine suntem…

Dacă te întrebi cine suntem…

Suntem tineri. Suntem veseli. Avem zile senine şi zile grele. Încercăm să trăim frumos, să ne bucurăm de viaţă şi de ţara în care ne-am născut. Suntem la fel ca tine, când optimişti când obosiţi. Singuri sau îndrăgostiţi. Călători de meserie sau turist amator la sfârşit de săptămână.

excursii-de-doua-zile

Hormia este proiectul apărut pentru a profita la maxim de puţinul timp liber care ne rămâne după muncă, şedinţe, deadline-uri. După tot ce înseamnă reguli, responsabilităţi, sarcini de îndeplinit. Workshopurile tematice şi excursiile în care vă invităm sunt gândite să aducă laolaltă oameni diferiţi, cu pasiuni şi obiceiuri comune. Sunt organizate în aşa fel încât tu, singur sau împreună cu prietenii, să poţi beneficia de timp petrecut călătorind, descoperind, învăţând lucruri noi. Cunoscând oameni noi.

Pe scurt, Hormia reprezintă o evadare către nou, către acele zile de voie bună şi relaxare când simţi că viaţa este frumoasă. O reacţie împotriva banalului, a rutinei şi a singurătăţii. O invitaţie deschisă către toţi aceia dintre voi care iubiţi natura şi călătoriile.

Dacă eşti interesat să participi la workshopurile şi călătoriile Hormia, trimite-ne un email cu datele tale de contact ( numele, prenumele, număr de telefon) la adresa office@hormia.ro specificând excursia  în care vrei să mergi şi numărul de persoane pentru care vrei să faci rezervarea iar noi te înscriem automat pe listă. Pentru orice alt detaliu nu ezita să ne contactezi: office@hormia.ro.