Trips for single people

Trips for single people

Eşti singur/ă, aventuros/a, sexy şi distractiv/ă? Atunci hai cu noi să colindăm România, am pornit evenimentele de grup destinate tocmai nouă, celor care suntem singuri.  Unii dintre noi sunt recent divorţaţi sau proaspăt ieşiţi dintr-o relaţie, unii am ales să avem o viaţă fabuloasă fără a fi într-o relaţie iar alţii suntem încă în căutarea jumătăţii potrivite. Pentru a călători şi a vedea România nu trebuie neapărat să ai partener, poţi să o faci alături de cei care sunt doar în căutarea de noi prieteni şi aventură. Cu pasiuni comune, precum călătoriile, fotografia, drumeţiile sau sporturile de outdoor, am decis să organizăm excursii de o zi destinate celor care sunt single.

Toată lumea se va distra – aceasta este o regulă simplă pe care o păstram mereu. Excursiile sunt o ocazie de a te bucura de timpul tău liber, de libertate şi mişcare. Chiar dacă tu şi prietenii tăi sunteţi burlaci convinşi, o escapadă spre natură şi obiectivele turistice rămâne o mare oportunitate de a cunoaşte oameni cu aceleaşi pasiuni ca voi şi o modalitate de a nu te plictisi la sfârşit de săptămână.

Dacă eşti interesat să participi la workshopurile şi călătoriile Hormia, trimite-ne un email cu datele tale de contact ( numele, prenumele, număr de telefon) la adresa office@hormia.ro specificând excursia  în care vrei să mergi şi numărul de persoane pentru care vrei să faci rezervarea iar noi te înscriem automat pe listă. Pentru orice alt detaliu nu ezita să ne contactezi: office@hormia.ro .