Teambuilding

Teambuilding

Sa facem TEAM BUILDING-ul cât mai FUN

Programele de team building sunt un fenomen în creștere și o practică comună pentru majoritatea organizațiilor de astăzi. Aşadar la orice nivel de departament sau de companie eşti, cel puțin odată pe an, îţi duci echipa într-un teambuildingteambuilding.  Și cum programele variază azi de la o excursie în parc, un sejur de o noapte într-o stațiune elegantă sau o după-amiază de jocuri, rezultatul depinde de implementarea cu succes a conceptului, esențial pentru a maximiză beneficiile timpul petrecut.

Team building-urile Hormia îţi permite învăţarea modului în care fiecare membru al echipei gândeşte și lucrează la locul de muncă. Mesajul transmis:  „voi toţi trebuie să ştiţi să lucraţi ca o echipă. ” Jocurile și activitățile noastre au fost modificate pentru a se potrivi unor nevoi cât mai variate înţelegând pe deplin că noi, adulţii, suntem mult mai complicaţi şi sceptici cu privire la ceilalţi pe masură ce înaintăm în vârstă. Suntem mai inflexibili în a accepta modificările și valorile noi. Lucrul în echipă are nevoie de timp, efort şi înţelegere. Aşadar am gândit un program care pune cu adevărat accent pe capacitatea noastră de a găsi modalități eficiente de a lucra împreună.

Soluțiile noastre?

  1. Interacțiunea în natură duce la înţelegere

O excursie în afara oraşului, către natură şi peisaje care să te relaxeze este tot ceea ce ai nevoie.  Aici, informaţiile utile sunt câştigate prin empatia sporită pe care o avem atunci când suntem liniştiţi, impresionaţi de mediul bakpackerînconjurător.Teambuildingurile noastre se axează pe locaţii exclusive, în cele mai pitoreşti locuri ale României. De la pensiuni la hoteluri de 5*, fiecare locaţie poate fi preagătită după cerinţele tale, cu vizite către obiectivele turistice, activităţi de outdoor ( tiroliană, tir cu arcul, paintball, parapantă, olărit, desen, dansuri etc) şi o gastronomie care să iţi amintească pe deplin de ce dragostea trece prin stomac.

  1. Testarea modului de gândire și de comportament

Jocurile de inițiativă nu lipsesc si sunt cele mai utilizate pentru a vedea cum ne comportăm. Sunt menite să-ți insufle încrederea de a lăsa garda jos şi a te comporta în concordanţă cu adevăratul sine. Programul structurat permite ca jocurile de rol, testele de profil şi multe altele.

3. Dezvoltare personală  prin tehnici de actorie şi improvizaţie

Traineri: actorii Cristi Martin & Andreea Doinea

theatreVă invităm să vă creaţi, alături de noi, o schimbare de perspectivă în abordarea provocărilor de orice fel! Vă propunem să vă redescoperiţi şi să vă împingeţi limitele cât mai departe, prin tehnici specifice actoriei şi improvizaţiei de scenă, pe care vi le vom prezenta mai ales din perspectiva beneficiilor ce vi le vor aduce în viaţa de zi cu zi.

Vă propunem să vă luaţi în stăpânire emoţiile şi să le canalizaţi pentru a construi o comunicare eficientă, naturală şi originală!

Dacă iţi doreşti un teambuilding diferit de ceea ce ai încercat până acum trimite-ne o solicitare de ofertă pe adresa office@hormia.ro alături de cerinţele tale, perioada şi durata deplasării şi noi iţi vom oferi propunerile noastre în cel mai scurt timp.