Cunoaşte tainele olăritului la COŞEŞTI

Cunoaşte tainele olăritului la COŞEŞTI

Vrei să vezi cât eşti de talentat? 🙂 Hai cu noi la olărit

O zi în care scăpăm de stres, aşezaţi în fața meselor de olărit, unde vom învăţa să modelăm lutul, să-i dăm formă şi culoare. O zi plină cu surprize, din care nu vor lipsi vizitele la obiectivele turistice din zonă.

Pe drum ne vom opri în oraşul Stefăneşti, Judeţul Argeş, la celebrul conac al familiei Brătianu.Vom vizita conacul, ferma, capela, crama, gara şi chiar observatorul  astronomic dacă acesta este deschis, toate amplasate în mijlocul unui vast parc, numai bun pentru fotografii.Ca decorul să fie perfect, vom fi înconjuraţi de podgoriile de la Ştefăneşti.

La Coseşti meşterul olar ne aşteaptă cu 20 de mese pregătite pentru a fi folosite, iar obiectele lucrate de noi le luăm acasă, cadou pentru cei dragi. Veţi învăţa cum să realizaţi o scrumieră ( pentru cei vicioşi), o farfurie decorativă ( pentru mame şi bunici), un breloc de chei sau magnet personalizat ( pentru soţii sau prietenii microbişti) şi pandante unicat pentru noi, doamnele! Timp de 1.30 h ne jucăm cu lutul, dându-i forme inedite şi învăţând câte puţin din tainele acestui mesteşug străvechi.
Incluse în program: transport dus-întors, ghid însoţitor, sesiune de fotografie condusă de fotograf autorizat, masa de prânz, sesiunea de olărit.

Plecarea se face la ora 8.00, iar întoarcerea la ora 20.00 .

Transportul este asigurat cu microbuz***/autocar***, în funcţie de numărul de persoane 15/30.

Realizarea în condiţii optime a excursiei se realizează pentru un număr minim de 15 de persoane.